onsdag, juni 01, 2005

DN läser oss

DN idag:

"Problemet är att historien inte skrivs utifrån musiken, utan utifrån det mediala spel som pågår samtidigt. Det är därför det är så lätt för mondäna människor att ha åsikter om artister och skivor de aldrig har hört. Det räcker med att ha läst lite grand om dem, då vet man vilken image man har att förhålla sig till.
Ibland blir jag väldigt avog till "Tryck till"- och "Studio pop"-juryer av just denna anledning. Där åsikterna verkar handla så mycket mer om den egna positioneringen än om den musik det borde handla om."

Nils Hansson, recension av Oasis nya "Don’t believe the truth".

Anton igår:

"Målet med diskussionerna är inte att få svar på den riktigt viktiga frågan: Varför slår män kvinnor och vad ska vi göra för att de ska sluta? Nej, målet verkar istället vara att folk ska skrika högst och vinna flest små poänger i medieslagsmålen.
[...]
Jan Guillou (sic!) Ebba Witt-Brattström, JämO Borgström (som ser ut som ett fyllo) och en till som jag inte minns namnet pratar i mun på varandra. Återigen händer inget. Återigen handlar det bara om att vinna små personliga poänger."


Slutsats:

Nils Hansson läser Kustarnik. Och tar intryck av Anton.

1 Comments:

At 02 juni, 2005 16:44, Blogger Thomas Pihl said...

coolt!

 

Skicka en kommentar

<< Home