söndag, februari 26, 2006

Hos Pelle

Äntligen en lyxrestaurang med en vegetarisk meny gjord med kärlek! Det är väl ingenting för er storslarvare, men det blev min största nota någonsin. Trots att det slumpade sig så att vi var sugna på just de röda viner som var billigast... Vi blev placerade i ett chambre séparé, vinkällaren, och blev serverade av en göteborgsk mat-Tina. Så även om det inte låter nära på så spännande som det var:

Dadel- och honungsrostad endive
Stekt tofu med lökpure, rosmarinpotatis samt linsdressing
Bakad citron- och nejlikepudding med chokladfondant och pomelosallad

6 Comments:

At 26 februari, 2006 17:42, Blogger Tor Billgren said...

Klasse! (Uttalas på tyska)

 
At 27 februari, 2006 08:48, Blogger Thomas Pihl said...

Klassno!
(Uttalas på ryska)

 
At 27 februari, 2006 13:34, Blogger Jonas Bergroth said...

Klass mot klass! (uttalas med hes röst på bred Göteborska. Tänk Sven Wollter)

 
At 27 februari, 2006 13:35, Blogger Unknown said...

Classe!
(Uttalas på sydfranska)

 
At 27 februari, 2006 13:36, Blogger Unknown said...

Förresten: Hette inte det stället Chez Pelle förut?
Verkar fint...

 
At 27 februari, 2006 15:31, Blogger Tor Billgren said...

Det hette Hos Pelle på min tid. T.o.m. 2002.

 

Skicka en kommentar

<< Home