Hos Pelle
Äntligen en lyxrestaurang med en vegetarisk meny gjord med kärlek! Det är väl ingenting för er storslarvare, men det blev min största nota någonsin. Trots att det slumpade sig så att vi var sugna på just de röda viner som var billigast... Vi blev placerade i ett chambre séparé, vinkällaren, och blev serverade av en göteborgsk mat-Tina. Så även om det inte låter nära på så spännande som det var:
Dadel- och honungsrostad endive
Stekt tofu med lökpure, rosmarinpotatis samt linsdressing
Bakad citron- och nejlikepudding med chokladfondant och pomelosallad
6 Comments:
Klasse! (Uttalas på tyska)
Klassno!
(Uttalas på ryska)
Klass mot klass! (uttalas med hes röst på bred Göteborska. Tänk Sven Wollter)
Classe!
(Uttalas på sydfranska)
Förresten: Hette inte det stället Chez Pelle förut?
Verkar fint...
Det hette Hos Pelle på min tid. T.o.m. 2002.
Skicka en kommentar
<< Home