onsdag, april 02, 2008

Uppenbarare?


Tänkte lägga ut det här först.
Men det hade ni ju genomskådat direkt.

Jag blev inte lurad alls igår.
Ingen försökte ens.
Ett minimum är ju att man åtminstone ropar "Oj, en elefant ute på gatan!"
Hur gick det för er?

3 Comments:

At 02 april, 2008 14:29, Blogger Thomas Pihl said...

Klarade mig också bra.
Det roligaste skämtet jag hörde talas om var att E-type skulle ha klippt sig!

 
At 02 april, 2008 15:02, Blogger sebastian said...

Jag blev lurad av en grottmänniska på innebandyn som sa att han vunnit 10000 spänn på triss. Hur kunde jag gå på den enkla? Nej, jag tycker det aprillas för dåligt, bra initiativ Anders!
Jo förresten, jag såg ett till. I Metro Göteborg hade de ett skämt om att en hackergrupp hade hackat ett epilepsiforums hemsida och lagt upp blinkande bilder så att flera av besökarna hade fått epilepsianfall. Jag tror i alla fall att det var ett skämt, för jag hittade inget annat. Men jag vet inte riktigt om tanken var att man skulle sitta och skratta "Höhö, de fick epilepsianfall av blinkningen! Höhöhö, de ba låg där och sprattlade och dregglade, typ, höhö. Tänk om det gick å göra ett sånt virus!"..

När jag tänker på det!! Nåt annat, mycket viktigare, som jag läste i den Metron, var att Anton Berg skulle vara gäst i något program på Z-TV och diskutera manlig gröt! Varför har vi inte hört något om det?? Och finns det på nätet?? Och vad är det för manligt med gröt på morgonen?? Kaffe, cigarr och två fingrar whiskey!

 
At 02 april, 2008 15:07, Blogger Anders said...

Anton Berg i ZTV?
Ho ho, den går inte ens jag på.

 

Skicka en kommentar

<< Home