torsdag, oktober 25, 2007

Onsdag kväll


* Middag med Hannah, Sofia, Nicklas och Hillevi. Vegetarisk lasage. Tvingades göra ostsåsen själv när Konsum hade slut på Kelda men blev rätt gott ändå. Variant på Gino till efterrätt. Jordgubbar, mango, banan, kokos och vit choklad körs i ugnen. Serveras med glass och kaffe. Genialt.

* Ihopmonterande av skötbord och spjälsäng. Satans instruktionshelvete som tvingar fram rena gissningar vid flertal tillfällen. Vansinnesutbrott. Till slut är jag tvungen att hämta iPoden och dra på Dropkick Murphys (aggropunk från Boston med irländsk/keltiska influenser) på högsta volym. Då går det.

* Avslappning i soffan med senaste Vanity Fair (makarna Kennedy på omslaget - jag älskar makarna Kennedy, och ett fantastiskt Serge Gainsbourg-knäck).

* Studerande av olika New York alternativ för slutet av april. Chelsea Lodge Suits seglar upp som ett klockrent boendeförslag. Lägenheter med egen trädgård. Nio lax för oss alla tre en vecka. Snajsigt.

* Till sist ett filmtips: The King of Kong. Dokumentär om två arkadspelsdårar och deras kamp om världrekordet i Donkey Kong. Låter corny men är en av de absolut bästa filmer jag sett i år.

5 Comments:

At 25 oktober, 2007 00:38, Blogger sebastian said...

Ah, det låter fint Måns!

 
At 25 oktober, 2007 10:28, Blogger Anders said...

Vilken potpurri!
Men ni får inte åka till New Yotk så ofta för då blir man avendsjuk.
Verkar vara en fantastisk film!

 
At 25 oktober, 2007 15:13, Blogger Anders said...

Jag hade velat se en YouTube-film från monteringen av skötbordet och spjälsängen.
Ett stort moln där det då och då sticker ut armar med hammare, skruvmejslar, svets och slägga, samtidigt som det sprutar stjärnor och döskallar.
Sedan lägger sig dammet och Måns sitter utmattad bredvid en... vävstol!
Upprepas med resultaten; väderkvarn, skördetröska, giljotin, R2-D2, Eiffeltornet och slutligen ett skötbord och en spjälsäng.

 
At 28 oktober, 2007 21:06, Blogger Anton Berg said...

Jag vill se dånkykångfilmen!
Hur får man tag i den? Har du den?

 
At 29 oktober, 2007 03:53, Blogger Måns said...

mininova.org

 

Skicka en kommentar

<< Home