onsdag, april 01, 2009

Det går inte att se julkalendern, Seb!

Här är några bilder som aldrig användes i fjolårets:
3 Comments:

At 02 april, 2009 12:24, Blogger sebastian said...

Ojojoj Anders! Det var katastrof. Men det är fixat nu. Borde inte kalendrarna få fasta länkar här till höger, web-massa Tor? Om inte annat så för att uppmuntra 2009 års blivande kalendarist.

Vilka fina bilder Anders! Jag ser tydligt hur du hade kunnat phå in mitt huvud på den stolte krigarens kropp, bytt ut hurtfarbröderna mot Måns och Thomas (Thomas till vänster!) Och låtit Gustaf komma utrusande som snömannen i tintinbilden! Men Den ryska affischen - "Beloje solntse pustyni" - den är inte så gammal som den ser ut. Den gör reklam för en film som gick i Sverige för tio år sen. En mycket bra film vill jag minnas. Aaaah! Nääää. Jag blandar ihopa. Det där är öknens vita sol - en klassiker som jag fått av Thomas på piratkopierad VHS! Den är från -70. Jag tänkte på Brända av solen (ryska: Утомлённые солнцем) visade det sig. Och det var tydligen ingalunda premiär för tio år sen, utan för 15. Och den har heller inget med ditt inlägg att göra, men jag ska nog se om den vid tillfälle. Eller, jag får väl vänta ut iPred, för på laglig väg lär den väl inte gå att få tag på?

 
At 03 april, 2009 12:18, Blogger Thomas Pihl said...

Men! Färgerna i Tintin-bilden är ju underbara!

Sebastians resonemang om den ryska filmen landar helt rätt till slut.
Beloje solntse pustyni (Öknens vita sol) är en trivsam film, som jag minns det. I en scen spanar huvudpersonen på några fiender som vandrar längs en ås, och trots det långa avståndet ser han att de är officerare på deras sätt att gå. En officerare (i det prerevolutionära Ryssland) går nämligen alltid med ena armen längs benet för att stilla sabelns svajande.

 
At 03 april, 2009 23:36, Blogger Anders said...

Schuter han dem?
Med sin knakelibrakbössa!?

 

Skicka en kommentar

<< Home