fredag, augusti 15, 2008

Statistik

Efter mitt lilla scoop, som fick efterdyningar lite här och där och där och där och där och där och där och där och där och till och med hos Ulf Ekman och Livets Ords VD, har Antigayretorikbloggen slagit rekord på alla sätt och vis. Måndag, tisdag och onsdag låg det kring 5-600 unika besökare, vilket gör bloggen till Malmös 8:e största / 7dagarsperiod just nu, med 1856 unika besökare. Solstollarna ligger och skvalpar på trettonde plats, och Amanda Jenssens fanblogg på 19:e med 853 besökare. I HBt-kategorin ligger den på 8:e plats i besökarantal, strax under den sexigaste porrbloggen. På tredje plats i antal citeringar. Fast snart kommer det att dala igen.

Om ni vill sätta er in i skandalen börjar den i inlägget "Världen Idag publicerar antijudisk debattartikel" den 11 augusti, och pågår några inlägg uppåt.

9 Comments:

At 15 augusti, 2008 09:06, Anonymous Anonym said...

Ha! Där kom svallvågorna! Någon reaktion från Världen idag?

 
At 15 augusti, 2008 15:16, Blogger Anders said...

Jo, kolla ursäkten på deras hemsida!

http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=2675&Itemid=98

Värsta kredden till Tor!

"Vår vän Tor Billgren, som regelbundet brukar kritisera Världen idag på sin blogg, har uppmärksammat att nationaldemokraten Jan Ermefjäll fick utrymme på Världen idags debattsida i måndags.

Även om vi vanligtvis brukar ha andra uppfattningar än Billgren, ger vi honom den har gången helt rätt. "

 
At 15 augusti, 2008 15:54, Blogger Tor Billgren said...

Fast egentligen är det ingen kredd, om man läser texten mer semiotiskt. Och vad finns det för anledning att be mig om ursäkt för antisemitisk retorik? Jag är väl ingen jude...? Det jag brukar kommentera i tidningen är deras antihomosexuella retorik, och den tar Agnarsson inte upp i kommentaren. Fast skit samma. Visst är det en positiv utveckling...

 
At 15 augusti, 2008 18:39, Blogger Anders said...

Det är visst kredd, även om det levereras i en syrlig ton.
En ursäkt på ens egen hemsida är en ursäkt på ens egen hemsida och att kommentera att blundern avslöjats av ens skarpaste kritiker är kredd, oavsett om den var avsiktlig eller ej.

Tor-Världen idag, 1-0

Eller vänta, vi måste väl räkna de tidigare segrarna också.
Alltså:

Tor-Världen idag, 114-0

 
At 16 augusti, 2008 11:36, Blogger Gustaf said...

Grymt! Världen idag visar själva upp den uppenbara parallellen mellan antisemitismen och den homofobiska hatpropagandan. Snacka om att skjuta sig i foten!

Antigayretorik kommer säkert att fortsätta få fler och fler läsare framöver. Träget arbete lönar sig, Tor!

 
At 16 augusti, 2008 12:35, Anonymous Elise said...

Tor, du er så utrolig bra!

 
At 18 augusti, 2008 12:47, Blogger Thomas Pihl said...

Toppen, Tormod!

 
At 18 augusti, 2008 13:33, Blogger Jonas Bergroth said...

Jag bugar. För oändligt retoriskt tålamod. Antigayretorik-sidan är verkligen lysande. Ibland undrar jag hur du hinner Tor. Hur låter det när du presenterar dig? Typ: Ja, jag är ju journalist och kritiker till yrket. Hobbies? Tja, jag ägnar mig åt att vara förnuftets och humanismens banérförare på lediga stunder.

 
At 22 augusti, 2008 13:02, Anonymous jonas said...

Det är hög tid att ditt långa, hårda och målmedvetna arbete belönas med någon form av pris eller utmärkelse. Men det är klart, du har långt kvar innan din insats kan mäta sig med Antons Facebook-upprop mot gatuvåldet. Vilken insats! Det gjorde ju verkligen SKILLNAD!

 

Skicka en kommentar

<< Home