fredag, maj 11, 2007

Den sionistiska sodomitkonspirationen i Las Vegas



Den svenske vikingen och magikern Joe Labero avslöjade som bekant den sionistiska sodomitkonspirationen i Las Vegas i SJ:s virkmönster- och Eva-rider-på-en-ko-tidskrift Kupé härförleden:

Jag har länge varit nära att få min egen show i Vegas. Men i slutändan tycks det omöjligt – om man inte är homosexuell, jude eller amerikan. Ja, jag vill ju självklart inte låta fördomsfull, jag är bara krass. En blond svensk viking har svårt att hävda sig mot de hierarkier som styr i Vegas – där makten består av judisk buisnessyndikat, amerikanska dollarmiljonärer och homosexuella artistbokare. Men jag ska dit. För eller senare. Just nu är jag inne i en fas där jag inspireras av öst istället av väst, faktiskt. Man kan säga att jag är inne i en svart asiatisk period, jag är helt enkelt lite trött på jänkarna för tillfället.

Jag tycker dock att Labero har förbisett en uppenbar möjlighet. Varför slår han inte Siegfried Fischbacher en signal? Han borde ha en vakans efter att partnern Roy Horn nästan åts upp av en vit tiger på scen 2003. Roy var (är, han överlevde) i och för sig den mörke, men tänk er vilken succé det skulle kunna bli - just därför! Två blonda germaner på scen: Hell Siegfried und Joe! Shit, det blir nästan för mycket...


Ut med den mörke Roy, in med den blonde Joe. Ge oss Siefried und Joe.

4 Comments:

At 11 maj, 2007 12:14, Blogger Anders said...

Ha haa!
Uttrycket "En svensk tiger" kan dessutom få en ny innebörd.
Raowrrr!

 
At 11 maj, 2007 12:26, Anonymous Anonym said...

När Joe var på Jihdes poggram med en stolt, blond back-slick så tänkte jag på hur otroligt lik han var Maria Abrahamsson som skriver ledare i svenskan och som brukar debattera i TV. Jag hittade inga klockrena bilder, tyvärr, men det var slående.
Jo
Maria

 
At 11 maj, 2007 12:29, Blogger Tor Billgren said...

HA HA!

Maria Abrahamsson, den var klockren Sebastian.

 
At 15 maj, 2007 10:47, Blogger Thomas Pihl said...

Det var ett roligt inlägg, Tor.

 

Skicka en kommentar

<< Home