fredag, maj 05, 2006

Nöjespanelen, Metro, 5 maj

Äntligen kan man fika utomhus. Var finns stans bästa spanläge?
Under platanerna på S:t Knuts torg. Det kanske inte finns så mycket att spana efter, men man får lugn och ro. Jag hoppas verkligen inte att det blir priskrig mellan caféerna. Inget av dem klarar efterfrågan själva. Båda två behövs!

Många krogar och klubbar kräver att man hänger av sig även den lätta vårjackan i garderboen. Borde man få behålla den på?
Garderobshelvetet är den sjukaste aspekten av klubblivet. Senast jag avtvingades jackan fick jag kommentaren ”Men vi ansvarar inte för den”. Jag höll på att explodera. Vad fan är det man betalar för då? Det är dags att kräva kvitto i garderoberna.

Snart bryter Lundakarnevalen ut. Saknas det en studentikos karneval i Malmö?
Malmö har redan karnevaler. Varje gång det är fotbollsmatch mellan Helsingborg och Malmö, till exempel. Stan fylls aspackade vuxenbebisar som pissar i alla hörn och spelar trummor och vrålar. I luften helikoptrar och i gränderna kravallpolisernas stöveltramp. Riktigt festligt!

"Mission impossible III" har premiär i kväll. Kommer mänskligheten någonsin att tröttna på actionfilmer?
Nej det hoppas jag inte. Actionfilmer är generellt utmärkt underhållning och driver filmkonsten och tekniken framåt. Ibland borde de dock fila mer på manuskripten.

4 Comments:

At 05 maj, 2006 20:58, Anonymous Anonym said...

Et bang!
On embrasse
Les platanes

 
At 08 maj, 2006 12:14, Blogger Thomas Pihl said...

Det var bra svar, Tor.
Jag antar att du spottade fram dem på rak arm utan betänketid?

 
At 08 maj, 2006 14:55, Blogger Tor Billgren said...

Självfallet

 
At 08 maj, 2006 15:02, Blogger Jonas Bergroth said...

Översatt till Göteborgska:
1 - Viktoriapassagens fik håller än, dessutom är kaffet bra.
2 - Om klubbarna vill ta ut entreavgift ska de göra det och inte kalla den för garderob eller nåt annat. Det fungerade på farfars tid och kan duga i våra dagar.
3 - Gbg har chalmers-cortegen men bör snarast se sig om efter ett alternativ som gör det möjligt för normala trafikanter att ta sig från Lorensberg till Vasastan utan en omväg till Operan.
4 - Nästa naturliga steg: att actionfilmerna tröttnar på mänskligheten och katastrofrullarna verkligen slutar i katastrof.

 

Skicka en kommentar

<< Home