tisdag, januari 08, 2008

"...undermålig konversationspartner..."För att balansera den myckna babylyckan med ett mått av verklighet, bläddrar jag fram till sidan 1540 i samlingsvolymen av Andres Lokkos texter – Åtta skäl att aldrig skaffa barn. Klicka på bilden för förstorad version.

(Via Stefan IngvarssonBögjävlar)

2 Comments:

At 08 januari, 2008 14:08, Blogger Anders said...

Fniss!

Hade förstås varit schysstare att posta den för typ ett år sen, så de där frögurkorna hade haft en chans att tänka efter före.

 
At 08 januari, 2008 22:10, Blogger Gustaf said...

Tor: Du och Andres Lokko har fått mig än fastare i min övertygelse att det är syskonbarn som gäller. Vem vill vara utvakad småbarnspappa när man kan vara skojig lekfarbror?

En avgudad excentrisk favoritonkel som kommer med presenter och leker vilda lekar med ungarna tills mamma och pappa säger "Nej, nu får du nog låta farbror Gustaf vara i fred, för nu ska vi äta middag". Efter maten somnar barnen och man kan ha en trevlig stund med syskon och svåger/svägerska som är glada att äntligen få lite vuxentid och bjuder på finaste whiskyn. När kvällen är över går man hem och sover så länge man vill i sin sköna säng utan att bli väckt av någon som kommer och hoppar jämfota och vill se på Bollibompa.

Jag ska helt klart intesifiera lobbandet gentemot mina syskon och deras respektive i år.

 

Skicka en kommentar

<< Home