måndag, oktober 08, 2007

Dryck och sport

Idag konstaterade jag att drycker jag föredrar kan kopplas samman med idrottslag jag håller på. Jag dricker gärna Gevalias kaffe, och jag håller på Brynäs i hockeyn. Jag tycker Carlsberg gör gott öl och jag hejar på Liverpool i Premier League. Sambanden stämmer även åt andra hållet, jag kan inte med varken Lövbergs lila, Färjestad, Åbroöl eller AIK. Tänka sig.

5 Comments:

At 09 oktober, 2007 09:14, Blogger Tor Billgren said...

Carlsberg är ju danskt.

 
At 09 oktober, 2007 11:24, Blogger Anders said...

Precis så är det för mig!
Jag dricker ju bara rått renblod och har alltid hejat på Vuorilainens bärsärkar som lätt sparkar björnskallar genom rökgången på en kåta lika långt bort som man kommer på senaste Skidoon med full gas från nu... till NU!

 
At 09 oktober, 2007 13:57, Blogger Thomas Pihl said...

Vi har att göra med en sjuk man här.
Och jag syftar inte på dig, Adam.

 
At 09 oktober, 2007 13:59, Blogger Tor Billgren said...

JASÅ!?

 
At 12 oktober, 2007 20:24, Blogger J.M. said...

När man är barn vill man helst äta jordgubbssylt ihoprörd med banan, vaniljsås och choklad. Gärna toppat med extra socker. "Mmmm, söt gjöt" säger bebisen. Hur någon kan tycka om espresso, portvin och maltwhisky är omöjligt att förstå. Då alltså. "Det där lär du dig tycka om när du blir stor" säger mamma och just så är det även med AIK. Det är en acquired taste som du bara vill ha mer av när du mognat och lärt dig att tycka om den.

 

Skicka en kommentar

<< Home