tisdag, september 05, 2006

Fotbollsskandal #2

I skymundan av landslagspojkarnas utegångsförbud har Hedens grusplaner skakats av en skandal som berör själva sporten och inte bara oss fotbollsspelare i egenskap av spelare i den mediala sfären. Igår skulle IHAIF röda kämpar möta töntarna i Caran Soccer Team i något som skulle visa sig bli en hård drabbning i korpens division 3B sjumanna kväll herrar. Fem minuter innan match fannas bara fem röda på plats. Vi fick med oss en jeansklädd åskådare samt just innan domarens startsignal två spelare från BK Böxa, som hade spelat matchen innan. Den första tog med det ena lånade benskyddet på knät och det andra, uppochner, på vaden plats på avbytarbänken, och de andra två i målet respektive på mittfältet. De sista två dominerade totalt, och den första hade väl hittat sin rätta position han också... Efter en tuff match med starka känslor och en smålullig domare som gick omkring och muttrade i mittcirkeln, vann IHAIF med 4-2. Jublet nådde inga gränser: det var de rödas första seger! Men, vi satte hurraerna i halsen. Caranjävlarna sprang fram till domaren i protest. MAN FÅR INTE LÅNA SPELARE FRÅN ETT ANNAT KORPLAG!!!! Domaren förklarade att de kunde lämna in en protest hos korpen Göteborgs fotbollssektion. Och mycket riktigt, idag står att läsa på korpens hemsida att IHAIF förlorade matchen med 3-0. Hade Carantöntarna velat att vi innan matchen istället hade sagt: "Nej, vi kan under inga omständigheter bjuda er motstånd i denna motionsövning, ety det enda andra alternativet är regelvidrigt!" Och så hade alla fått cykla hem, i grusskor, osvettiga. Till deras försvar kanske ska sägas att en av de våra efter en smäll på armen rullade sig i gruset med händerna för ansiktet och kved vilket ledde till deras spelares utvisning. Men va fan, det var ju Alessandro, vår italienare, och han ska ju göra sånt!

5 Comments:

At 06 september, 2006 03:05, Blogger Måns said...

Det är ändå rätt coolt att du ligger både sist OCH näst sist i tabellen, Sebban.

 
At 06 september, 2006 09:12, Blogger Tor Billgren said...

Spelar ni verkligen i division 38? Kunde ni inte fått med någon alkis från Systemet på Avenyn?

 
At 06 september, 2006 12:10, Blogger Thomas Pihl said...

Haha! Så är det här också. Domarna går runt i jeans och regnrock i mittcirkeln och luktar sprit. Fast de har lite olika taktiker. En av dem blåser bara fyra gånger på en match - avspark, halvtid, avspark i andra halvlek, samt slutsignal.

Vi har också drabbats av en smärre skandal, som gör att vi inte får vara med och spela höstsäsongen. Fast den skyldige är vår egen lagledare, som glömde att anmäla laget.

Han är nu avstängd, åtminstone över Lichstensteinmatchen.

 
At 06 september, 2006 17:24, Blogger Måns said...

Vad betyder IHAIF?

 
At 12 september, 2006 10:58, Anonymous Anonym said...

Tacka vet jag grabbarna i Prima Squadra, eller hur Anton?

 

Skicka en kommentar

<< Home