torsdag, augusti 24, 2006

Fundamentalism på turné

Kolla gärna mina texter om Amoso - Avslöjande Myter Om Sexuell Orientering. En pingsvän åker från McDonaldsrestaurang till McDonaldsrestaurang land och rike runt med sitt avslöjande budskap.

6 Comments:

At 24 augusti, 2006 10:38, Blogger Jonas Bergroth said...

Det finns gånger då jag mer än annars känner mig liberal (i ordets icke-folkpartistiska bemärkelse). Nu är en sådan gång.
Hur skulle det vara om Ronnie bara kunde sköta sitt och låta andra leva sina liv efter eget huvud? Hans klåfingriga intresse för andras familje- och kärleksliv är obehagligt. Lite äckligt.
Jag tror att jag har kommit med uppskattande tillrop tidigare, men det är läge igen: keep swingin Tor! Jag begriper inte hur du orkar, men jag högaktar det verkligen.

 
At 24 augusti, 2006 11:17, Blogger Anders said...

Fy fan vad de lägger krut på detta, tokskallarna.
Vilket sorgligt liv.

Bra, Tor!

 
At 24 augusti, 2006 12:37, Blogger Urologen said...

Åh, vilken jävla idiot. Och hur beräknande är det inte att rikta sig till föräldrar samt också MOR och FARFÖRÄLDAR (för att liksom haka på fördomen att dom har mer ålderdomliga (läs: antihomosexuella) åsikter/vanor). Hurdant barnbarn vill du ha, välj själv liksom.

 
At 24 augusti, 2006 14:44, Blogger Tor Billgren said...

Han är en otrolig hycklare. I första meningen slår han fast att syftet med presentationen inte är att värdera homosexualiteten ur ett moraliskt perspektiv. I andra meningen börjar han snacka om att "slicka röv". På hans andra sajter avslöjar han sitt gränslösa förakt mot homosexuella. Jag länkar inte till dem här, eftersom han hänger ut folk på ett mycket obehagligt sätt.

Är det någon som har sett annonserna?

 
At 24 augusti, 2006 16:36, Blogger Anders said...

Vadå?
Annonserar han inför sina framträdanden?
BER han om tegelstenar i pannan?

 
At 25 augusti, 2006 14:11, Blogger Anton Berg said...

Vilken galning...
Jag undrar, och det här väcker ju 1000 frågor, men det som jag undrar allra mest är vad som gjort honom så otroligt bitter mot homos?

Han lägger ju ner hur mycket tid som helst på det här. Varför?

Kan det hänt något när han var liten?
Man FÖDS väl inte att hata?
Är homohat medfött?
Studera DET ärthjärna...

 

Skicka en kommentar

<< Home