torsdag, mars 30, 2006

5 Comments:

At 30 mars, 2006 13:13, Blogger Anton Berg said...

Men kopplingen Fez-choklad är prakt-självklar.

 
At 30 mars, 2006 14:04, Anonymous Anonym said...

Den vita chokladen görs ju på betarna från dräktiga elefanthonor.

Ju närmare födslen, desto fylligare smak.

 
At 30 mars, 2006 15:14, Blogger Anders said...

Hi hi!
Uä!
Nu kan jag aldrig äta vit choklad igen...

 
At 30 mars, 2006 16:15, Blogger Jonas Bergroth said...

Och jag som alltid trott att all choklad är ett avkok på extremt söta nyfödda sälungar, hundvalpar och noshörningen Nelson.

 
At 03 april, 2006 10:10, Blogger Jonas Bergroth said...

Har JAG skrivit det där?
Jag håller med Sandra. Måste vara en smula rubbad.

 

Skicka en kommentar

<< Home