Lucka 5: Avdukningsstress
av TOR BILLGREN
Sydafrikanska servitörer är alltid ivriga att duka av. Allt som inte används ska bort, vilket gör att man sällan får vara ifred. Det värsta är när de börjar plocka ut tallrikar utan att alla i sällskapet är färdigätna. Det finns säkert en fin och rimlig förklaring till varför detta kan anses vara god service, men jag tycker mest att det är respektlöst mot dem som fortfarande äter. Avdukning hör disken till och ska inte blandas ihop med måltiden.
För slippa ovälkomna ingripanden rekommenderar jag att man korsar besticken på tallriken om man råkar äta upp snabbare än övriga sällskapet. För säkerhets skull kan man också lämna en bit mat, för att sedan slutföra måltiden synkroniserat och i fas.
För slippa ovälkomna ingripanden rekommenderar jag att man korsar besticken på tallriken om man råkar äta upp snabbare än övriga sällskapet. För säkerhets skull kan man också lämna en bit mat, för att sedan slutföra måltiden synkroniserat och i fas.
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home